Почетна ОФИЦЕР ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

ОФИЦЕР ЗА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

од admin_kinder

Офицер за заштита на лични податоци во фирмата Кидо-Ленд Трејд Дооел:

Патриција Костовска Цветаноска

mail:kinderlend.mk

контакт број: 071/944-227