Почетна Контакт

Контакт

од admin_kinder

КИДО-ЛЕНД ТРЕЈД СКОПЈЕ

Адреса Исаија Мажовски бр. 31/1 приземје – локал 1 Ѓорче Петров, Скопје

Телефон +389 79 279 180 +389 72 320 071

Е-пошта info@kinderlend.mk

Киндерленд МК користи колачиња за да го подобри корисничкото искуство. Ќе сметаме дека се согласувате,но можете и да ја напуштите веб страната доколку не се согласувате. Прифаќам Повеќе

Приватност и колачиња
UA-154438725-1